Thuiszorg Madelief
Thuiszorg in Capelle aan den Ijssel

Over ons

Missie - waar staan we voor

Thuiszorg Madelief is een thuiszorgorganisatie die in en rondom Breda zorg aanbiedt met als doel de levenskwaliteit van de zorgvragers te optimaliseren, ondanks dat de zorgvrager beperkingen ondervindt in het dagelijks leven. Thuiszorg Madelief is ontstaan vanuit de gedachte dat thuiszorg kleinschaliger moet opereren en dichter bij de zorgvrager moet staan. Onze zorgteams zijn klein en bestaan uit vaste medewerkers. U krijgt bij Thuiszorg Madelief een vast contactpersoon, zodat bij eventuele vragen deze persoon kan benaderen. Thuiszorg Madelief streeft ernaar om zoveel mogelijk in samenspraak met de cliënt dezelfde professionals in de zorg in te plannen. Vaste gezichten zorgen niet alleen ervoor dat de band met de zorgvrager goed onderhouden wordt, maar blijkt ook efficiënter te zijn als het op de handelingen aankomt.  

Visie - hoe doen we dat

Thuiszorg Madelief is ondanks de beperkingen van de zorgvrager ervan overtuigd dat we voor elke zorgvrager een waardevolle dag kunnen bewerkstelligen. Doordat elke zorgvrager uniek is, geldt dat de zorg afgestemd wordt aan de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes, behoeftes en religieuze achtergrond. De zorgprofessionals van Thuiszorg Madelief doet dit in samenspraak met de omgeving, mantelzorger en naasten van de zorgvrager, zodat de levenskwaliteit van de zorgvrager op optimaliseert 

Kernwaarden 

Thuiszorg Madelief kenmerkt zich door enkele belangrijke kernwaarden. Deze kernwaarden zijn loyaliteit, professionaliteit, eerlijkheid en eigenheid. Deze kernwaarden staan centraal bij elke handeling van onze medewerkers. U mag dit dan ook zeker verwachten van onze professionals! Door de eerste drie kernwaarden te combineren met de laatste kernwaarde, ben je verzekerd van zinnige zorg!